Predstavljen Avon Luck EDP

22:54:00

U veoma ugodnom ambijentu Coloseum Cluba Avon je danas pred zvanicama upriličio predstavljanje novog parfema Luck. Mjesto održavanja je ujedno bilo i odlična prilika da provjerimo da li je Maria Sharapova u pravu kad kaže: "Sreća je na tvojoj strani." Casino! O da, malo smo i kockale. Kombinacija Avon Luck mirisnih nota i vaučera za malo neobaveznog kockanja, meni se pokazala dobitna i ostvarila sam manji dobitak. Ok, sutra uplaćujem loto, bingo i ostale listiće. 
Osim mirisnog užitka, prelistavanja novog kataloga, druženja i neobaveznog razgovora, tu su bile i slatke male voćne poslastice, ali i torta u obliku Luck parfema. Sve je bilo u znaku Luck parfema!
Nakon mnogobrojnih poznatih ličnosti koje su bile zaštitna lice Avon parfema, njima se pridružila Maria Sharapova, svjetski poznata teniserka. Sreća je mnogo puta bila na njenoj strani, a sad ju je "zarobila" u bočici i dijeli svoj miris sreće s nama. 




Neodoljiva bočica s mašnicom na kutiji i pakovanju parfema, krije miris rijetkog cvijeta čije ime sigurno neće proći nezapaženo - Kraljica noći. Parfem je orijentalno-voćno-cvijetna kategorija, koja je po Avonovim saznanjima najzastupljenija kategorija parfema kod dama u BiH.
Parfem prate još dvije mirisne poslastice koje zaokružuju mirisnu priču, a to su losion za tijelo i dezodorans koji su poklon uz kupovinu Luck parfema, koji je u trenutnoj brošuri (14/2014) dostupan po cijeni od 39,90 KM i količini od 50 ml.

Iskusite uzbuđenje ovog jedinstvenog orijentalnog mirisa uz sočne citrusne i raskošne tonove bobičastog voća omotane buketom kremastog bijelog cvijeća i baršunastih ružinih latica na postelji tople sandalovine.



Muškarci nisu ostali zaboravljeni, pa je Avon predstavio i Luck za njega, te se radi o EDT. Pripada kategoriji drvenasto-aromatično-jantarskoj kategoriji, a krije note rozog bibera, muškatnog oraščića i bušina.  Količinom je bogatiji od ženske verzije parfema, a sadrži 75 ml i košta 34,90 KM. Uz kupovinu parfema dolazi i poklon, a to su gel za tuširanje i sprej za tijelo.
Sofisticirani i aromatični akordi muškatnog oraščića provlače se kroz note rozog bibera i bušina stvarajući savršeno ravnotežu svježine i muževne začinske topline.





"Nadam se da će Avon Luck donijeti samopouzdanje i ženama i muškarcima. Svaki put kada ga nosiš, slavi sreću i uspjeh u svom životu. Divno je biti sretan."

Maria Sharapova

You Might Also Like

14 komentari

  1. Hahahha Coloseum je moja smrt, zato ga i izbjegavam u širokom luku. Nisam sklona kockanju inače, ali tamo ne mogu da odolim :Đ Morala sam ovo da podijelim s tobom, ali nemoj bingo da uplaćuješ, nećeš ništa dobit' :Đ

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da sam upoznata s ovom informacijom, pa da taj dio grada izbjegavamo u širokom luku, neću da dođeš u iskušenje : D Dobro, dobro, trebala bih te poslušati :D

      Izbriši
  2. Preslatka mi je ova bočica, preslatka! :D Htjela sam ga naručiti ali sam se kasnije ipak odlučila za limitiranu verziju novog Far Away gold parfema. Možda ipak kasnije uzmem i Luck! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Simpatična bočica odmah privuče pažnju, a ova mašnica daje posebnu draž :) Far Away nikad nisam voljela, previše je jak za mene. Ali Gold, iako sličan, ljepše miriše i osjeti se ugodnija vanilija :D

      Izbriši
  3. Pomirisala sam ga na mirisnoj stranici u katalogu i mnogo mi se dopao!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I moj prvi susret s parfemom je bila mirisna stranica, a komentar na miris je bio veoma pozitivan :)

      Izbriši
  4. Da ponovo pokusamo sa slot aparatima? Lijepo nas je krenulo :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Misliš kratko smo ostale i nismo dovoljno "zaradile?" Sad kad znaš kako funkcioniše želiš se vratiti po još :D Deal!

      Izbriši
  5. kako mi je divna ambalaža parfema :D crna mašnica me odmah osvojila :D
    lijepe fotke i klopa :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mašnica je i mene odmah osvojila, a baš čini parfem privlačnijim :)
      Hvala, hvala :)

      Izbriši
  6. Pakiranje mi je preslatko. Na prvi njuh mi je ok, barem ono što sam probala u katalogu na mirisnoj stranici. Tko zna kakav bi mi bio na koži...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bočica je dobila mnogo pohvala :) Ali zato uvijek možeš naručiti tester pa provjeriti kakav bi bio na koži i izbjeći kupovinu parfema koji ne odgovara.

      Izbriši