Avon predstavio novu mirisnu poslasticu - Cherish

20:50:00

U ugodnom ambijentu sarajevskog restorana "Četiri sobe gospođe Safije" Avon je predstavio novi parfem Cherish. Neumorno rade kad su u pitanju novi mirisi, a izbor parfema je svakim novim katalogom sve veći. Ako nestrpljivo čekate proljeće i svježi proljetni povjetarac, onda ga možete dobiti u vidu parfema koji savršeno predstavlja proljeće u bočici. Dvije riječi ga najbolje opisuju: lepršav i šarmantan. Nježnog mirisa i ugodnih nota, osvojiće srca mnogih žena koje uživaju u ugodnom i nenametljivom mirisu, ali koji sigurno neće proći nezapaženo.

Neka tvoja ženstvenost procvjeta u harmoniji s nježnim cvijetom trešnje, dragocjenim mošusom i toplinom kremastih drvenastih nota sandalovine. Iskusite nježni cvjetni miris koji će vas omotati toplinom koja traje cijeli dan.

Dašak atmosfere možete vidjeti na slikama koje će ovaj put imaju prednost nad tekstom. Još jednom bih da potvrdim pravilo kako slike vrijede više od hiljadu riječi.




Parfem je predstavila Šejla Korjenić, PR za Avon BiH, koja je u nekoliko rečenica opisala osnovne karakteristike parfema. Posebno iznenađenje bila je Hatidža Nuhić, dizajnerica i voditeljica koja je kreirala simpatičnu malu haljinu koja oslikava bočicu Cherish parfema. Zvuči pomalo nemoguće? Naravno da ne, haljina je itekako iskoristiva, a haljina i Hatidža izgledale su besprijekorno.

Inspiracija s haljinom je direktno povezana sa samim parfemom i svim njegovim segmentima - kako izgledom bočice, tako i jedinstvenim notama mirisa. Haljina konturama aoscira na bočicu, materijalom odaje odvažnost koju posjeduje i parfem, a krojem svakako naglašava ženstvenost, koja je neizostavni dio karaktera ovog parfema - Hatidža Nuhić za magazin Ljepota&Zdravlje











Avon u suradnji s magazinom Ljepota&Zdravlje obradovaće jednu maturanticu dizajnerskom haljinom Hatidže Nuhić, koja će imati priliku da obuče ovu simpatičnu haljinu za maturu. Zato drage buduće maturantice, okušajte svoju sreću jer možda haljina čeka baš vas. Dovoljno je da na mail ljepotaizdravlje@color.ba pošaljete kratku priču (do 10 rečenica) o djevojci koju kandidujete za ovaj poklon. Možda da kandidujete samu sebe? :)

Ukoliko vas Cherish privlači, potražite ga u Avon brošuri po cijeni od 24,90 KM (50 ml), a uz kupovinu na poklon dolaze roll on i losion za tijelo, kako bi se miris što duže zadržao na koži. Meni se sviđa još od mirisne stranice, a ovih dana svakako da ću uživati u mirisu i malo bolje se upoznati s ovim ugodnim parfemom.
Složit ćemo se da se radi o lijepom poklonu za nadolazeće praznike?


You Might Also Like

14 komentari

  1. opet ogladnih od ovih slika hrane :D baš si lijepo napisala post

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mali, ali slatki zalogajčići, a posebna pohvala ide za kolačiće :D
      Hvala Teky :))

      Izbriši
  2. Odgovori
    1. Zahvaljujem Selma, drago mi je da ti se sviđa :)) <3

      Izbriši
  3. uf - trešnje, mošus, sandalovina <3
    jako lijep post i fotografije :) morat ću protrljati Avon stranicu kada se dočepam kataloga :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zainteresovana si? To je dovoljno za početak, a sad je na redu mirisna stranica ili tester :)
      Hvala za post, hvala za fotografije <3

      Izbriši
  4. Lijepe su ti slike, ove sa hranom posebno :) Parfemom ću se ako ništa, namirisati iz testera. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti, a hrana je skoro uvijek fotogenična :D Od testera se počinje xD

      Izbriši
  5. Hatidža je bas predivna, a i haljina je wow! :) vidim da vam je lijepo bilo, bas mi je drago :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, lijepoj Hatidži haljina stoji divno. Kako i neće, njenih je ruku djelo :))

      Izbriši
  6. Auuu, jedva čekam da probam!!! :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Super post :) san mi je ići na neko predstavljanje parfema :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :) Ja se nadam da će se tvoja želja veoma brzo ispuniti ;)

      Izbriši