Real Techniques On Location mini brush trio

15:08:00

Prvi susret s mini Real Techniques kistovima na iHerb-u, rezultirao je jednim obećanjem koje sam dala sebi, a i njima - družićemo se uskoro! I nije mnogo prošlo od obećanja, a kistovi su bili u mom vlasništvu. Ukoliko se prethodno ne informišete o veličini, vjerujem da će vas iznenaditi koliko su zapravo mali. Mini face i foundation brush dugi su svega 8,5 cm, dok je shading 7 cm. Ali, znate kako kažu da sitnice čine ljude sretnima, a evo jedan simpatični mini dokaz iz beauty svijeta koji će obradovati mnoge djevojke. 



Kistovi su upakovani u plastičnu ambalažu koja će odlično poslužiti na putovanjima kada će ove malene lijepo čuvati. Za kupovinu sam se odlučila preko iHerb-a jer su najjeftiniji kad su RT kistovi u pitanju. Koštaju 10 dolara (plus 4 dolara za shipping), a kao i svi prethodni paketi, i ovaj je doputovao u BiH za 10-ak dana, ponovo bez carinskog otvaranja paketa. Ako se ovako nastavi s idućim paketima, biću i više nego zadovoljna. Ako prvi put naručujete s iHerb-a, velikodušno nudim svoj kod za popust za 5-10 dolara :D što ovisi o vašoj narudžbi - PHH433 :))



Tri kista za tri različite namjene, koje sigurno nećemo uzeti tako ozbiljno, te samo u navede svrhe koristiti. Svi imamo svoje male cake prilikom šminkanje, pa vjerovarno će i kistići od ruke do ruke biti različito korišteni. Ono što je zajedničko je da imaju nježne sintetičke dlačice koje neće grebuckati lice i čvrstu aluminijsku dršku. Za razliku od Expert face kista kojem su dlačice počele ispadati odmah nakon prvog pranja (ne mogo, ali svejedno nisam očekivala), kod ovih nisam imala do sad ovaj problem, a uglavnom idu na pranje nakon jednog do dva korištenja.



Mini face brush oblikom podsjeća na Expert face brush, ali ipak je mini nešto nježnija, te s   rastresitijim dlačicama koje jako lijepo nanose rumenilo, bronzer, te puder u kamenu ili prahu. U startu sam ga otpisala kao kist za nanošenje podloge, ali to nikako nisam trebala jer će i ovaj zadatak obaviti dobro. Nema veze što je manji, opet se može brzo nanijeti puder, a po kvalitetu nanošenja ne zaostaje mnogo za Face expert kistom. Pravi mali multifunkcionalni kist! Na slici iznad prosudite koliko je zapravo manji.
Mini foundation meni nikako ne može poslužiti za nanošenje podloge jer je ipak suviše malena da bi to obavili, a i trajalo bi jako dugo. Ali zato zbog nešto čvršćih dlačica (ali i dalje mekanih) bazu za sjenilo veoma lijepo nanese, kao i korekotor. Zbog vrha koji se blago sužava poslužiće i za neke sitne i ciljane popravke.
Mini shading kist je toliko sladak i toliko dobar da je odmah postao miljenik i drugi kistovi dugo neće nanositi sjenilo na kapak. Tako lijepo rasporedi, čak smanji rasipanje sjene, a pored ovog može poslužiti i za neko jednostavnije blendanje kad preciznost i nije toliko bitna. Milovanje kapka zagarantovano :D


Veličina u dolaze kistovi meni nije nikakav problem, naprotiv, veoma se dobro snalazim s njima i nakon samo nekoliko korištenja veličina je posljednje na što mislim. On location set također je dostupan u regularnoj veličini, a na vama je koji će dobiti prednost, no za koju god veličinu da se odlučite sigurno ćete biti zadovoljni. S mini kistovima vaše beauty neseser će biti mnogo lakše spakovati, što zbog njihove veličine, što zbog mogućnosti da se koriste za više namjena.

You Might Also Like

26 komentari

  1. Hjoooooooj kako su mali :D :D so kjut :)) uzela bih ih ako mi neko kupi, al ne vjerujem da bih sama narucila hehe, radije bih velike :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma preslatki su ovako minijaturni! :D E pa ja sam morala naručiti ovaj set, nisam mogla čekati da se neko sjeti :D

      Izbriši
  2. Obećala sam da neću komentarisati ovaj post, tako da neću ništa ni da kažem :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sve si ti meni rekla! Ili možda bolje da kažem da je tvoj osmijeh sve rekao :D

      Izbriši
  3. Baš su mi vizualno privlačni ovi kistići, a još k tome čitam da su i dobri :) Makar već imam travel size Eco Tools-a, ali rado bih se i ovima počastila ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Važnije je da su dobri, a ako je izgled simpatičan onda još bolje :D A hajde, zašto da ne, nisu isti :))

      Izbriši
  4. Imala sam iskustva s ovim kistićima :D Ja sam ih naručila sa iHerb-a također, ali kad su mi stigli i kad sam ih vidjela nisam mogla da vjerujem haha. Bila sam totalno iznenađena jer nisam znala da će doći tako mali, ali su mi super opet :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kako prethodno nisi provjerila veličinu mogu misliti koliko je iznenađenje bilo kad su došli :D Ali eto, na kraju si zadovoljna pa je možda razočarenje nešto manje ;)

      Izbriši
  5. Slatki su,ali držim se ja velikih kistova :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Ma zipa this brush set kako je sladak! hahah :D
    Jaaaaaako volim RT kistove i stvarno ih koristim svaki božji dan :D . Mislim da su izvrstan omjer cijene i kvalitete i da zaista pružaju maksimum, te mi do sada niti jedan nije podbacio. S dva kistića se u početku nisam baš snalazila i pokušavala sam im pronaći namjenu i sada su mi baš svaki dan u upotrebi. Najviše mi se sviđa što je gotovo svaki kist iskoristiv za više namjena što im je samo dodatni plus, a i sama to spominješ pa mi je drago da se slažemo. :D
    Konkretno ovaj set mi se čini jako simpatičan i mislim da mi kao ni tebi njihova veličina ne bi predstavljala problem. Imam na listi trenutno dva druga seta, ali svakako ću i ovaj uzeti u obzir. ;)
    Odlična recenzija moram reći ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha zipa, zipa! xD
      Cijena je i više nego povoljna kad se naručuje preko iHerba-a, a još ako ima neki dodatni popust, kod, ovo ono. E i meni je to najbolje kod RT kistića, da nisu ograničeni samo na jednu upotrebu nego baš mogu na sve strane lica :D Iz komentara se vidi koliko voliš RT i razumijem zašto ;)
      Ako veličina ni tebi nije bitna, onda bi sigurno voljela ove kistiće kao i ostale koje posjeduješ. Pa vidi samo kako su mini i slatki :D
      Hvala, hvala <3

      Izbriši
  7. kako su samo slatki <3
    shading kist mi se po slikama i opisu najviše dopada,,, vjerojatno bi ga i sama najčešće koristila :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sigurna sam da bi i ti shading često koristila, odličan je! :)

      Izbriši
  8. O pa ovo je stvarno malo o.O , ali zato mi se čini odlično za putovanja.
    Ako počnem putovati nabavit ću ih ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mini, mini :) Biće to dobra kupovina za putovanja koja dolaze :))

      Izbriši
  9. Prelepe cetkice :) Nisam nazalost probala nijednu, ali obozavam Pixike i njihovu snaju Tanju Burr :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tako male i tako simpatične. Od mene želje da što prije probaš RT i da naravno budeš zadovoljna kupovinom :)

      Izbriši
  10. Preslatki su i najsladje se sto stanu u dlan :D... i njih gledam previse dugo... xD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kad pođeš vani stavi u džep, možda će trebati :D Ecotools ili Real Techniques, baš me zanima koji ćeš set prije naručiti i prestati samo gledati :D

      Izbriši