Avon Rose Kisses sjajilo za usne - Rosette

13:17:00

Jedna mala ruža nedavno je doputovala u moj dom. Svojim neobičnim izgledom osvojila me na prvu. Nije to ruža koja vene, nema je u vrtu niti cvjećarnici. Ova ruža je za nesesere, a dolazi iz Avona :)  Avon se malo poigrao sa ambalažom pa nam pred praznike sjajilo upakovao u preslatku ambalažu ruže. Čak mi se dopada i kartonska kutijica u kojoj dođe. Pozitivno me iznenadila mala spužvica kojom je obloženo dno kutijice, te na taj način čuva sjajilo da "ne pleše" po kutijici i možda se ošteti. Sjajilo se nalazi u laganoj, prozirnoj, plastičnoj ambalaži. Jesam li rekla da izgleda preslatko?



Prvo sam mislila da je poklopac jako, jako slab ali onda (treba mi malo da nadođem) skontala sam da radi na klik :) Lagano okrenete i kada čujete klik osigurali ste se da će poklopac završiti gdje treba da bude. Nije pretjerano čvrst ali dovoljno da čuva sadržaj. Nisam ljubitelj sjajila i posebno nisam ljubitelj ambalaža kada moram prstom da nanosim, ali uvijek se može upotrijebiti kist. Negdje vani sigurno ga neću popravljati, jedino ako mogu da operem ruke jer nimalo nije higijenski tapkati prstima po sjajilu.



U katalogu sjajilo je izgledalo kao tečno ali ne, gušće je teksture. Sadrži sitni, sitni shimmer koji nije nešto posebno vidljiv, jedino na suncu ali ovih dana ga baš i nema :) Sjajilo na usnama je ugodno, zanemarljivo ljepljivo. O trajnosti sjajila se i nema baš puno za reći. Kraj jela sigurno neće dočekati :) Ali, ima popraviti. 


Moje sjajilo je u nijansi Rosette, nježno roza boja. Iako se u bočici čini kao jača nijansa, ipak na usnama nije intenzivna. Dobije se lagani roskasti sjaj ili jača boja usana, a kako se radi o sjajilu i privid punijih usana. Mislila sam da je sjajilo prepuno shimmera ali i tu sam se prevarila. Na usnama je skoro pa nevidljiv.  Ponekad, za dnevnu varijantu koristim kao podlogu za ruž i u tu svrhu lijepo posluži zbog ugodne teksture i lagane njege koju pruži usnama, a i efekta punijih usana. Plus ide za ovo sjajilo ide zbog nenakupljanja bijelih mrlja u kutovima usana i po sredini. Bijele linije koje ostavljaju sjajila uvijek sam mrzila. Uostalom, ko nije.


Simpatična ambalaža čini ga lijepim poklonom za praznike. Poklonite dragim osobama malo drugačiju ružu. Mlađe generacije će se, vjerujem, jako obradovati poklonu. Možda za neku malu djevojčicu ovo bude prvi proizvod za usne, početak upoznavanja mazalica za usne :) Ja, velika cura, ipak ću se ipak odlučiti za Avon ruževe :)

Pored nijanse Rosette, u ponudi su još dvije: Inner Glow i Passion. Tri grama ovog proizvoda u aktuelnom katalogu košta 9,9 KM. Iako se čini da su tri grama jako malo, ipak će trajati jako dugo jer je potrebna sasvim mala količina.

* PR proizvod

You Might Also Like

8 komentari

  1. Ajme koje divno pakiranje!!! <3 I predivno ti stoji! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zbog divnog izgleda oprašta se nepraktičnost :) Hvala :)

      Izbriši
  2. Pakovanje je.. prelepo! Imaš jako lepe usne, zavidim ti :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam trebala koristiti nego ostaviti kao ukras :D Hvala :)

      Izbriši
  3. Preslatka ambalaža! Baš mi se sviđa efekt na usnama :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam baš za sjajila ali često ruka krene prema ružici :)

      Izbriši
  4. divne su ti usne! odlicna boja! poz iz beca

    OdgovoriIzbriši