S njima sam završila #1

11:44:00

I nakon radne akcije "Potroši ženo, skamenit´ će se" dolazim do hrpice potrošenih proizvoda. Sporo, sporo trošim. Na snagu je stupila nova odluka o potrošnji proizvoda "Zaletila si se sa kupovinom, sad potroši". Prije bih, kada kupim npr. šampon, koji i nije nešto, lijepo ga ostavim negdje sa strane i kupim novi. E, sad je sasvim druga priča. Ako i nisam baš zadovoljna ima da potrošim do kraja, pa tek onda kupim novi. Jedino ako je nešto baš, baš loše onda mogu napraviti izuzetak.


1. Deborah Volume Sprint maskara - Dugo sam odbijala poslati maskaru u smeće jer četkicu ostavim za češljenje trepavica :) Probala sam koristiti da se podsjetim kakva je bila ali osušila se. Ali, koliko se sjećam bila je dobra maskara čim je dočekala kraj sa mnom i još sam zbog naših lijepih dana odbijala da je pošaljem u smeće.



3. Farmasi Hydravite puder - Ovdje ide jedno odlučno i veliko nikad više. Nikad mi puder nije napravio nered na licu, nikad ni bubuljica od pudera, a ovaj kompa je od mene napravio mjesto za druženje svih bubuljica koje nisam imala u pubertetu.

3. Max Factor Creme Puff - Kako sam ga samo lijepo čistila i čuvala urednim pa je jadnik ostao bez imena. Doduše, dugo sam ga i koristila jer mi je nijansa bila tamna. Kako ja ne koristim puno kamene pudere i nisam baš zahtijevna jer nemam masno lice, tako da je mene i više nego dobar. Plus ide za miris pudera i nježan osjećaj koji daje licu i ne isušuje dodatno suho lice.

4. Labello Hydro care - Od balzama za usne u ponudi drogerija, ovo mi se pokazalo kao najbolje. Ovo je drugo pakovanje da sam potrošila i nekako sam jedva čekala da ga potrošim, dosadio mi je :) iako sasvim dobro njeguje usne.



6. Balea Miss Waikiki Beach jednokratne britvice sa aloe verom i vitaminom E - Ovo nisu jednokratne britvice nego jednopotezne :) Ako ste imalo više pošumljeni, zaobiđite. 

7. Balea Sensitive dezodorans - Povoljan i lijepo miriše. Zaštita od znojenja i nije neka, prilagođena je zimskim uslovima kada nemam problema sa znojenjem pa mi odgovara. 

8. Balea kremasto uljni losion - Po izboru mog tijela i suhe kože najbolji Balea losion za hladnije dane i ako niste probali, ne znam šta čekate. Ako vam koža i nije suha, opet probajte.

9. Balea balzam za stopala - Pitala sam se ima li kraja iako sam lopatom koristila. Iako piše intenzivna njega to i nije baš tačno. Više mi je za ljetnu njegu stopala nego zimsku, a i tad za nekog ko voli laganije mazalice za stopala i nema problema sa petama. Iako nemam zahtijevna stopala ja ipak volim jače proizvode za stopala.







13. Johnson´s Be fresh&Imagine - Blag miris i nešto malo osvježavajući bio je dobar za ljeto ali ne bih ponovo kupila. Ne isušuje ali nije ništa posebno.

14. Avon Tropics - Kad kažem želim nešto za tuširanje što svježe miriše, onda pomislim na ovaj gel. Meni jedan od dražih iz Avona, posebno ljeti kada njegov miris u kombinaciji sa hladnijom vodom pruži pravo osvježenje. Nije previše rijedak, ne isušuje, a koža kasnije miiiriiiše.

15. Nivea double effect - Volim proizvode 2u1, a ovaj za tuširanje i depilaciju je pravo dobar. Srednje gustoće dobro pripremi kožu za brijanje pa britvici olakša muke :) Miris mi je dosadio ali dobila sam na poklon Fa sa istom namjenom, ljepšeg mirisa pa je Nivera dobila bolju zamjenu.

16. Radox Milk&Berries - Ovo je mislim jedini Radox za tuširanje koji sam imala priliku da pomirišem, a da nije smrduckao. Isto ostatak od ljeta i svojim blaagim mirisom, blažom njegom i blažim osvježavajućim učinkom bio je dobar jednom da probam, drugi put da kupim ne.


17. Avon 3u1 sredstvo za čišćenje lica - Prijateljice koje koriste ovo sredstvo baš su ga hvalile pa sam tako odlučila da probam. Jedna ima normalnu kožu i oduševljena je, a druga sa suhom opet uputi pohvale. Na početku mi je bio tako-tako. Nakon nekoliko dana dopao mi se jer je blag prema licu, ne iritira, odstrani šminku, ne isušuje ali ipak nakon upotrebe nanesem kremu.

18. L´oreal triple active mlijeko - Sigurno neću ponovo kupiti jer mi je sve više i više iritirao područje oko očiju. Mislila sam da će proći jer na početku mi se čak i dopao ali nije. A kada se lice počelo sve više crveniti, znala sam da od ove ljubavi nema više ništa. Sreća, sve je to bilo kad sam ga skoro pa potrošila.

19. Alter Heideschafer nevenova krema - Jaaako dugo sam trošila ovu malu kremicu jer mi se nikako nije dopala. Za lice mi uopšte nije odgovarala i iako se neven preporučuje suhoj koži, ova krema bi možda bolje odgovarala za nekog sa normalnom kožom jer ne pruža dovoljno hidratacije suhoj. Nije mi odgovarao ni za usne jer ih je čudno zatezao. Na kraju sam s vremena na vrijeme mazala ruke prije spavanja i evo ga, konačno kraj.

Potrošnja od 19 proizvoda kad malo bolje razmislim i nije tako loša i drago mi je da sam s nekim proizvodima dotakla dno. Posebno kada vidim sliku tuširalica koje su ostaci od ljeta bude mi jako milo što sam potrošila :) I što sam potrošila proizvode koji i nisu baš nešto, pa ću ubuduće pažljivije kupovati.

You Might Also Like

22 komentari

  1. Eh, a meni ti Balea brijaci odlicni, a nije vala da nemam dlaka. :-)
    Slazem sa za Balea losion od badema, odlican je, a obozavam taj Sensitive dezodorans, tacnije miris, samo on ipak imal aluminijum, al blag je.
    Predlazem Radox milk/orange, super mirise, a i ima jedan njihov muski crni koji kupujem, mirise kao parfem poslije na kozi i u kupatilu.
    Dosta si ti toga potrosila. I ja sam, taman mi je na redu, bas sam nagomilala :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za moje muške dlake samo muške britvice pomažu i nema mi pomoći :) Kod ovih mi se posebno ne sviđa što su gusto zbijene oštrice pa mi otežava čišćenje za razliku od muških, samo pod mlaz vode i gotovo.
      Ispravljam za dezodorans, kupila sam ga čitajući na nekom blogu da nema aluminijum, hvala na ispravci :)
      Meni se čini da se skoro svaki muški gel duže osjeti na koži i da cijela kuća miriše duže nego od ženskih. Miris naradže mi je nekako više za ljeto i za osvježenje, sad mi trebaju topliji i po mogućnosti kremasti :) ali svejedno ću provjeriti, a evo u dm-u su na super ponudi.

      Izbriši
    2. jednu kesicu ovih brijača sam potrosila ljetos i bila mi je ok, ali sam nedavno uzela opet i katastrofa su, ne znam kako to :/ sve me svrbilo poslije njih jer nisu dobro skidali dlake pa sam povlacila vise puta po kozi.
      inace, bas si dosta potrosila.

      Izbriši
    3. Neki dan sam potrošila zadnji, a i mene je počelo užasno svrbiti i još sam dobila nekakve crvene tačkice, pa sad je li od ovog zadnjeg... Uglavnom, neću ponovo kupiti i provjeravati kakvi su ostali.

      Izbriši
  2. bome si bila vrijedna :)))
    i ja sam si zadala potrošnju svega što imam doma (s tim da nekih fejlova i nemam) i k tome i zabranu kupovine 3 mjeseca, pa da vidimo koliki sam karakter :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako sam vrijedna kad treba kupiti onda moram i kad treba trošiti :) Trebala si početi od zabrane za mjesec dana pa onda dva itd., a ne odmah tri, korak ko korak :D

      Izbriši
  3. Reći ću samo: Svaka ti čast!
    Treba mi malo te tvoje upornosti i istrajnosti :) Lidija

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjerujem da bi mogla i bolje od mene samo kad bi čvrsto odlučila :)

      Izbriši
  4. Isprobaću ovaj tečni korektor od Flormara :-D Svaka čast za ovaj post, i ja sad skupljam u jednu vrećicu ono što potrošim barem da se tako natjeram na to , blog je dobra motivacija za neke stvari :-) E.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Negdje pred kraj korektora, koža mi za promjenu nije bila previše suha pa mi je i korektor puno bolje izgledao i ako imaš normalnu kožu mogao bi ti biti dobar. Nađeš vrećicu i kutak za kolekciju smeća i onda samo ubacuješ :D

      Izbriši
  5. Fino si ti to potrošila, bravo:) I ja sam sebi dala zadatak da ne kupujem dok ne potrošim, mrzim da gomilam iste stvari i muka me uhvati kad pogledam rub kade i vidim 10 otvorenih proizvoda:)
    Balea dezodorans mi je ok, a šampon i mlijeko za tijelo su mi super, samo su mi malo dosadili jer sam ih imala više puta. I ove britvice su mi dobre, jer nisam bas "posumljena" kako kazes:D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nekad sam voljela vidjeti veeeliki izbor proizvoda za tuširanje ali sad je sasvim druga priča. pokušaću da ne gomilam i neke druge stvarčice. Odluka je donesena i sad za sad se dobro držim i ne pada mi teško :D
      Pa tako obično bude, dosade proizvodi, dosade mirisi, osim ako nešto nije baš, baš dobro :)

      Izbriši
  6. Zar je farmasi toliko los? :/ Ja imam njihovo rumenilo,sta znam,onako je...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne znam za ostale pudere ali nakon ovog sigurno neću rizikovati. Probala sam još nekoliko proizvoda i između ostalog i puder u kamenu, koji ne koristim otkako sam s ovim imala problema :)

      Izbriši
  7. Odgovori
    1. Malo duže od mjesec dana koristim Nivea Aqua Effect Wasch Emulsion za suhu i osjetljivu kožu. Kako je i tvoja koža suha, vjerujem da bi ti se ovo dopalo. Biće uskoro post :)

      Izbriši
  8. Probala sam samo Balea Sensitive dezodorans i Radox gel za tuširanje od ovog s tvoje liste, a imam još neke u planu. Dobro da znam za neven kremicu da ne kupujem.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni najbolja nevenova koju sam probala je Ringelblumen balsam (imaš sliku u postu "Ubacila sam u korpicu"), a ovu sam jedva čekala da potrošim.

      Izbriši
  9. Fina gomilica potrosenih proizvoda :) Balea kremasto uljni losion od badema obozavam, fantasticno neguje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Njega kod Balea losiona je neupitna i ovo mi je trenutno jedan od dražih, a jako volim mazalice za tijelo :)

      Izbriši
  10. Balea brijači su mi skroz ok, a nisam ni pretjerano dlakava. I balea sensitive dezodorans mi je ok, probala sam i neke skuplje i on mi je bolji od njih, nije naj bolji ali mi je solidan. A ta baleina mazalica za tijelo s bademom izgleda privlačno, volim tuširalice i mazalice s mirisom badema iako nemam suhu kožu tijela, već normalnu, al nekad (pogotovo zimi) mi svakako dobro dođu. I ja nikako da probam taj avon serum, kosa mi je normalna do masna al su vrhovi suhi kao slama (kletva crvene kose). Definitivno ću morati probati.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uh, meni ovi brijači nikako nisu ok i nakon njih nisam više kupovala ženske, samo muške :D Za dezodorans se slažemo u potpunosti - jeftin i dobar, a radi istu stvar kao neki skuplji. A losion s bademom svakako potraži kad dođe minus, sigurno ćeš ga zavoljeti :) I Avon serum naruči što prije :)

      Izbriši