Nuxe Huile Prodigieuse višenamjensko suho ulje

08:34:00

Trenutno je moja prva asocijacija na ugađanje sebi, svojim čulima i tijelu, upravo proizvod o kojem danas pišem. Utjelovljuje sve ono što želim od jednog proizvoda - miris kojim obmota tijelo pravi je užitak, laganu teksuru suhog ulja koje se odmah upije i neodoljivu glatkoću kože. S pravom mogu reći da sam ga zavoljela na prvi miris, a onda i na prvi dodir, onaj nježni veo kojim obmota kožu. Ako vam se svidi miris ovog ulja, onda sigurno imate +1 proizvod na listi vaših omiljenih kozmetičkih proizvoda!

Nuxe ulje nastalo je kao vizija jedne žene, Alize Jabès, koja je željela u jednoj bočici objediniti sve što je potrebno da se žena osjeća posebnom, a da se koristi za lice, kosu i tijelo. Tako nastaje Nuxe suho ulje davne 1991 godine. Koliko ovo ulje vole žene širom svijeta, govori podatak da se svakih šest sekundi u svijetu proda po jedna bočica! Impresivno, zar ne?
 


 Šta Nuxe ulje (oko 45 KM 50 ml) izdvaja od drugih? Odgovor je u miksu šest vrsta dragocjenih biljnih ulja:  lješnjaka, makadamije, slatkog badema, gospine trave, kamelije,  borača i dodatak vitamina E. Sjedinjeni u bočici, svojim djelovanjem pružiće najbolje za kožu, a miris koji ništa drugo nego riječ luksuzno neće dobro opisati, posebna je priča. Svoju primjenu može pronaći na kosi, licu i tijelu. Na licu nisam probala, na tijelu sam već navela kako volim, a jedna ili dvije kapljice dobro dođu nakon feniranja da "slože", zaglade i nahrane kosu, te dodaju malo ovog neodoljivog mirisa.

Osim njege koju pruža, jednostavnost upotrebe suhog ulja je dodatna stavka koju će cijeniti svi koji ne žele čekati na apsorpciju, a žele tijelo obavijeno ugodnim mirisom i mekoću sa samo nekoliko kapljica. Apsorpcija slijedi odmah po nanošenju bez obzira da li se nanosi na mokru ili suhu kožu. Mala mana bočice od 50 ml je što nema raspršivač, ali otvor funkcioniše sasvim dobro jer ne propušta mnogo proizvoda i može se lijepo dozirati.

Harmonija intenzivnijeg, senzualnog, ali istovremeno umirujućeg mirisa je ono što ovo ulje svrstava u vrh mojih proizvoda za tijelo. Ne treba mnogo da se neki proizvodi zavole, posebno kad je riječ o savršenom spoju divnog mirisa i dobre njege.  A Nuxe, Nuxe je sve ovo!


Sastojci: Cyclomethicone, Octyldodecanol, Caprylic/capric Triglyceride, Isodecyl Neopentanoate, Isononyl Isononanoate, Hypericum Perforatum (hypericum Perforatum Extract), Prunus Dulcis (sweet Almond Oil), Ethylhexyl Methoxycinnamate (octinoxate), Camelia Oleifera (camellia Oleifera Extract), Borago Officinalis (borage Seed Oil), Butyl Methoxydibenzoylmethane, Fragrance, Tocopherol

You Might Also Like

8 komentari

  1. Ovo ulje je moja tiha patnja, ali dok ne nabavim ovo, nasla sam zamjenu u Olival carobnom zlatnom ulju...Bolje ista nego nista :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Olival ulje nisam ni pomirisala! Nikako do testera doći. Čitala sam da je jako dobro, ali ipak prvo moram provjeriti kakav je miris, neću nešto što smrducka :D Nadam se da ćeš uskoro doći do svoje Nuxe bočice, da neće još dugo biti tiha patnja :)

      Izbriši
  2. Ovo ulje ima samo jednu manu- miris. U mom slučaju, naravno, a ja sam poprilično osetljiva na mirisne note. Samo kad bi to promenili, ne bih ga prestala koristiti. Divna recenzija, baš sam s užitkom upila svaku rečenicu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bilo bi dobro da je ulje dostupno u dvije mirisne varijante. Ovako je sasvim normalno da neće baš svima isti miris odgovarati. Mene je oduševio, u potpunosti uživam i mislim da bi sad parfem dobro došao da upotpunim uživanje :)
      Hvala Misha, mnogo hvala <3

      Izbriši
  3. Divno ulje i volim ga jako, jedino mi je žao što ima preintenzivan miris koji mi je ljeti zagušljiv i smeta mi pa ga onda ne koristim, a to mi je opet žao jer suha ulja koristim isključivo ljeti :D Slatkih li problema :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma joj, baš slatki problemi :)) Ali zato, čim jesen ili nešto hladniji dani, uživaj! Ne znam kako će meni biti ljeti jer sam tad baš osjetljiva na jače mirisne note. Za ovo proljetno vrijeme koristim umjesto parfema - i njega i miris.

      Izbriši
  4. Savršena kombinacija - biljna ulja sa svim svojim magičnim hranljivim supstancama i brzo upijanje bez masnog traga. Nisam ga još probala, ali pratim pozitivne recenzije i verujem da ću uskoro. Slike su, kao i uvek, presavršene :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I pored navedenog, tu je i miris koji priču oko Nuxe ulja čini posebnom. Možda uskoro i kod tebe pročitam pozitivnu recenziju ;) Zahvaljujem za slike, drago mi je što imaš takvo mišljenje :)) <3

      Izbriši